logo_skyreporter

GAZETAR HETIMOR

J. Nezha gazetar hulumtues

së bashku me ekipin tim SkyReporter, ne punojmë për të demaskuar mashtrimet dhe mashtrimet në botën e modës, argëtimit, argëtimit italian dhe më shumë!

iapp

J. Nezha është një anëtar i akredituar i IAPP

International Association of Press Photographers

SCOOP GAZETAR

Falë ekipit tim profesional dhe përgatitjes me dekada, ne kemi shumë Scoops të demaskuar në historinë tonë!

Klikoni këtu për të parë të gjitha Scoops-et e fundit të demaskuar nga SkyReporter

KONTAKTET

A mendoni se ka një mashtrim apo mashtrim të madh në Evropë? A keni nevojë të kontaktoni me ne?

Klikoni këtu për të na kontaktuar dhe për të shpjeguar të gjitha detajet, ne do të kujdesemi për pjesën tjetër

KUSH JEMI

Gazetari investigativ J. Nezha, së bashku me ekipin tim të bashkëpunëtorëve, secili i specializuar në fushën e tij.

Klikoni këtu për të zbuluar kush jemi dhe cilët janë anëtarët e stafit tonë

J. NEZHA

GAZETAR HETIMOR!

{

Zbuloni mashtrime, demaskoni mashtrime, zbuloni manovra të paligjshme, zbuloni me prova të prekshme dhe denonconi padrejtësitë, këto janë përparësitë e mia !!

- J. Nezha

Ekipi SkyReporter

Profesionalizmi dhe kompetenca janë kërkesat kryesore të anëtarëve të stafit të SkyReporter, të angazhuar në gazetari hulumtuese për shumë vite tani. Stafi gjithnjë e më i zgjeruar në kohët e fundit tani përfshin 7 anëtarë, duke përfshirë hakera, reporterë dhe shkencëtarë të ndryshëm të kompjuterëve, një përzierje perfekte që ju lejon të kryeni çdo mision të caktuar!

J.Nez është organizatori i SkyReporter

J. Nezha J.Nez ka mendjen e SkyReporter nga ideja ime për një projekt të lindur më shumë se një dekadë më parë, sot unë jam drejtuesi i Skuadrës SkyReporter, një staf i themeluar i gazetarëve hulumtues. Dinakëria dhe zgjuarsia janë cilësitë tona kryesore që na lejojnë të jemi gjithmonë një hap përpara.