logo_skyreporter

Na kontaktoni

Kontaktoni me ekipin SkyReporter

A mendoni se ka ndonjë mashtrim apo një mashtrim?

Na kontaktoni dhe ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

Na kontaktoni

Zgjidhni mënyrën se si preferoni të na kontaktoni

Adresë

Zyra e Prato-s
Via del Po 13

Zyra në Londër
251 Regent Street

Zyra e Tiranës
Rruga Mine Peza

Na telefononi

(+39) 0574 4659702
Zyra e Prato-s

(+44) 20 7834 5617
Zyra në Londër

(+45) 42 253 303
Zyra e Tiranës

Posta elektronike

Informacione të përgjithshme

info@skyreporter.info

 

J. Nezha

j.nezha@skyreporter.info