logo_skyreporter

Kush jemi

Kush është J. Nezha dhe kush janë bashkëpunëtorët e mi që janë pjesë e Team SkyReporter.

Aktive në sektor për dekada

Profesionalizmi dhe kompetenca

Skyreporter ka qenë aktive në sektor për disa dekada tani, ajo dallon nga ekipet e tjera të gazetarëve hulumtues për profesionalizmin e saj, përvojën në sektor dhe për instrumentet e saj më të fundit me kohën. Pajisjet adekuate teknologjike në duart e duhura mund të kthejnë rrjedhën e një hetimi …

Lindja

SkyReporter lindi nga një ide e J. Nezha i cili, më shumë se dhjetë vjet më parë, vendosi të hidhej në këtë sektor, duke marrë menjëherë rezultate të mira falë dëshirës së tij për të bërë gjëra dhe talentit të tij të shënuar. Me kalimin e viteve dhe rritjen e vendeve të punës, lindi nevoja për të zgjeruar gjithnjë e më shumë ekipin tonë të bashkëpunëtorëve i cili sot mburret me 6 persona, secili prej të cilëve të specializuar në sektorin e tyre të ekspertizës.

SKYREPORTER SOT

Sot SkyReporter mburret me 6 anëtarë përveç themeluesit të projektit J. Nezha. Anëtarët e stafit përfshijnë 1 haker profesionist, dy reporterë profesionistë, 1 fotograf dhe 2 shkencëtarë të tjerë të kompjuterit. Vetëm me bashkëpunimin e këtyre faktorëve SkyReporter shpesh arrin në qëllimin e tij për të zbuluar mashtrime, gënjeshtra, mashtrime dhe manovra të paligjshme në argëtim, modë, politikë, argëtim, politikë dhe shumë sektorë të tjerë. Secili kat është një mision që duhet të kryhet me angazhimin më të madh për të nxjerrë në dritë drejtësinë.

SKYREPORTER SOT

Sot SkyReporter mburret me 6 anëtarë përveç themeluesit të projektit J. Nezha. Anëtarët e stafit përfshijnë 1 haker profesionist, dy reporterë profesionistë, 1 fotograf dhe 2 shkencëtarë të tjerë të kompjuterit. Vetëm me bashkëpunimin e këtyre faktorëve SkyReporter shpesh arrin në qëllimin e tij për të zbuluar mashtrime, gënjeshtra, mashtrime dhe manovra të paligjshme në argëtim, modë, politikë, argëtim, politikë dhe shumë sektorë të tjerë. Secili kat është një mision që duhet të kryhet me angazhimin më të madh për të nxjerrë në dritë drejtësinë.

PERSONELI YN

L. Riccucci

L. Riccucci ishte reporteri i parë i Skuadrës SkyReporter. Saktësia, maniakiteti në çdo detaj i vogël e lejojnë atë të gjejë çdo detaj të dobishëm për suksesin e përsosur të planit. Përveç shumë studimeve të bëra në fushën fotografike, ai gjithashtu ka aftësi të shkëlqyera IT që i lejojnë të ndihmojë ekipin jo vetëm në terren, por edhe para monitorit.

J. Scotfield

J. Scotfield prodhuesi i videove dhe prodhuesi i postës. Një nga anëtarët e parë të stafit të SkyReporter është ai drejtori i vërtetë i ekipit që analizon dhe kombinon pjesët e ndryshme të enigmës duke përvetësuar të gjithë informacionin dhe provat e marra nga kolegët për të përshkruar një pamje të përgjithshme të situatës dhe për ta drejtuar ekipin në të djathtën. drejtimi.

A. Rossetti

A. Rossetti është një reportere me shumë përvojë pas vetes, në sajë të bashkëpunimeve të shumta që ajo kishte me shumë stacione televizive ajo ka fituar aftësi të forta që e kanë lejuar atë të hyjë në Skyreporter Team. Me cilësitë e tij është në gjendje të gërmojë në informacion për të kapur çdo detaj të dobishëm për të ndjekur rrugën e duhur për suksesin e plotë të planit të paracaktuar.

K. Brown

K. Brown është një haker profesionist i specializuar në ndërhyrjen në burime të fshehura për të marrë informacione të dobishme për zhvillimin e projektit aktual. Falë cilësive të tij në fushën e IT, ai është një Jolly i vërtetë brenda ekipit, prandaj në gjendje të kontribuojë në mënyrë aktive në fushat e tjera të Stafit; dora e djathtë e vërtetë e J. Nezha.

F. Poretti

F. Poretti është një teknik kompjuteri tani me përvojë dekada pas tij, ai ka aftësi të jashtëzakonshme në të gjitha fushat në lidhje me PC dhe pajisjet elektronike në përgjithësi, një i gjithanshëm i vërtetë për Ekipin, ai është gjithashtu ai që kujdeset për zgjedhjen e instrumenteve për të qëndroni të azhurnuar dhe keni pajisjet e duhura për të përfunduar punë të ndryshme.

???

??? infiltruesi. Nusja e grupit, personi që merr informacion duke u hedhur në qendër të aksionit, është figura që arrin të ndryshojë fytyrë herë pas here duke arritur gjithmonë të mbetet anonime, ajo është burimi i më shumë informacioneve për SkyReporter. E re, e bukur dhe zgjuar, është e vështirë për të që të dështojë në qëllimin e saj, talentet e saj të shumta e lejojnë atë të marrë ndonjë informacion. me çdo mjet që ka në dispozicion.