logo_skyreporter

I nostri scoop giornalistici

Këtu mund të gjeni skedat më të fundit të bëra nga EKIPI ynë!

Scoops e fundit gazetareske në fushën SHOW

Korrupsioni në Talent Show

Pjesëmarrësit tashmë dinin gjithçka përpara se të shpallej, tashmë sepse fitorja ishte blerë shumë përpara se të luhej finalen, dhe për këtë arsye ne shkuam në televotim i cili paraqitet nuk është i kontrollueshëm, përkundrazi është ajo që ndodhi në një program televiziv të lakmuar, fitorja i atij grupi muzikor do të kishte hapur dyert midis sponsorëve dhe shitjeve rekord, dhe kështu ndodhi. Dyshimet kishin lindur dhe ekipi ynë i konfirmoi ato me prova të prekshme.

Paraqitje në kinema

Shpesh dihet që në vrojtimet e filmave ka personazhet më të njohur të shfaqjes, atë mbrëmje megjithatë kishte vetëm 12 persona të pranishëm, në kundërshtim me atë që ndodh në rrethana të tjera, në të cilat më shumë audiencë është, më shumë është publiciteti që buron prej tij, por jo atë mbrëmje, sepse gjithçka duhej të mbetej anonime, një mbrëmje normale në kinema në fakt është bërë një biznes i metamfetaminës dhe çantave plot para, për fat të mirë Ekipi ynë, falë raporteve, ka zbuluar gjithçka, duke bllokuar takimin para se të përfundonte krimi.

Një darkë “normale”

Me sa duket dukej si një darkë normale mes kolegëve të punës, një takim midis Super Yjeve të kinemasë të njohur praktikisht në të gjithë botën, nuk mund të mendonit kurrë se nga një darkë ajo që ndodhi atëherë mund të dilte, kishte 7 të mitur të pranishëm atë mbrëmje, një trafik i vogël i prostitucionit me të vërtetë i papritur, por kjo është ajo që doli pas hetimesh disa mujore, askush nuk do të priste që yjet e Hollivudit të binin kaq poshtë, por falë ekipit tonë zbulimi ishte zhgënjyes.

SCOOP FINANCIAR i fundit

Prokurim i parregullt

Dihet mirë se tenderët mund të zhvendosin shiritin e fitimit të të gjitha ndërmarrjeve në sektor, nëse keni lidhjet e duhura dhe pak kartëmonedha nën dyshek, gjithçka është shumë më e lehtë, kjo është ajo që ndodhi kohë më parë. Në një ndërtim të madh kompania në Italinë qendrore, punimet shtetërore u rritën gjithnjë e më shumë, por numri i vendeve të ndërtimit që lindën nuk shkoi dorë për dore me ato që u përfunduan, po sepse e gjitha ishte një fasadë, pasi sapo u morën fondet e nevojshme për të kryer operacionet u transferuan në llogari të huaja në det të hapur, dyshimi kishte ardhur për shumë njerëz, por ekipi ynë kaloi nga fjalët në vepra duke zbuluar të gjithë çështjen në detaje.

Skandal në tregun e aksioneve

E dini, askush nuk mund ta dijë saktësisht se çfarë do të ndodhë me një aksion në tregun e aksioneve, rreziqet e humbjes së kapitalit tuaj janë afër, por jo atë kohë. Po, sepse falë këshillës së CEO të një kompanie udhëheqëse shumë të famshme në tregtinë dhe prodhimin e produkteve teknologjike disa njerëz kanë sjellë në shtëpi miliona dhe miliona dollarë, ose më mirë këto ishin qëllimet e tyre, por kjo prirje e çuditshme e aksioneve bëri zgjoji veshët ekipit tonë që pas disa javësh studimesh dhe kontrollesh e nxorën çështjen në dritë, duke krijuar probleme serioze për aksionarët, por mbi të gjitha për CEO-n që organizoi gjithçka.

Onlus që nuk e prisni

Nëse më parë kompanitë Noprofit mund të numëroheshin në gishtat e njërës dorë, sot kjo nuk është më rasti. Kurioziteti për të ditur se çfarë ndodh me paratë tona të dhuruara me zemër për ata që nuk kanë qenë me fat në jetë ka pasur gjithmonë sepse ndoshta dyshimi se jo të gjitha donacionet përfunduan atje ku ne gjithmonë kemi premtuar, por askush nuk mund ta priste kurrë që nga fondet e nevojshme për të ndërtuar një spital gjigant në një komb të botës së tretë mund të lindë një skandal me përmasa gjigante. Kjo është ajo që i ndodhi një prej organizatave më të famshme jofitimprurëse të pranishme sot në internet dhe veçanërisht në TV me reklama lotuese duke shfrytëzuar fëmijë në nevojë të pavetëdijshëm për gjithçka, por pas një hetimi disa mujor gjithçka doli në dritë falë provave siguruar nga ekipi ynë.

SCOOP i fundit në fushën POLITIKE

Politika dhe futbolli?

Të gjithë e dinë, sot politika dhe fuqitë e forta lëvizin fatin e botës dhe kur një grup politikanësh duhet të merren me ekipe futbolli të ligave jo të klasit të parë, rreziku që diçka të mos shkojë ashtu siç duhet është rreth e rrotull qoshe Kjo është ajo që ekipi ynë gjeti falë shumë raporteve të marra, ata personazhe kishin duart e tyre në shumë biznes, madje nuk do të ishte e vështirë për ta që të bien dakord të përfitojnë para së gjithash për veten e tyre dhe pastaj edhe për klubin e futbollit në fjalë , një promovim i dyfishtë që i la të gjithë pa fjalë.

Jetë në burg për asgjë

Një dënim i përjetshëm mund ta kthejë jetën tënde përmbys, ishte fundi i një gruaje të re nënë e dy fëmijëve të vegjël që kishte vendosur të fliste shumë sipas një ish-parlamentari italian i cili vendosi ta bëjë atë të paguante shtrenjtë. Kur shihni me sytë tuaj dhe vendosni të flisni për rreziqet që mund të rrezikoni me njerëz të caktuar, ata nuk kanë kufij, në fakt gjithçka është kthyer kundër tyre duke iu nënshtruar ankesave në lidhje me ankesat, të gjitha të shpikura, por nëse paraqiten nga njerëz të caktuar disa vjet në burg me burokracinë e ngadaltë të sotme nuk i largon nga ti. Për fat të mirë ekipi ynë i shkoi në ndihmë nënës së re e cila, me prova të prekshme, arriti ta shpëtonte gruan e varfër nga shumë shqetësime.

Si një parti Rave

Nga një mbrëmje e kaluar me ish kolegët politikë që gjithashtu nuk i përkisnin të njëjtës parti politike, për të përfunduar si një Rave. Po, sepse atë mbrëmje në të vërtetë nuk mungonte asgjë, nga kilogramët dhe kilogramët e Hashishit dhe përzierjeve të ndryshme, te djemtë dhe vajzat e shfrytëzuara për të kënaqur dëshirat e tyre seksuale, dhe shumë më tepër. Kjo është ajo që ndodhi në vilën e pamasë të një politikani të famshëm i cili nuk është më në detyrë, por i njohur mirë në të gjithë kombin, sepse ai ende mban kush e di sa kompani kombëtare dhe më gjerë. Muzika ishte vetëm një sfond ndërsa u kryen disa krime me të vërtetë të paditur, për fat të mirë stafi ynë zbuloi gjithçka.